Hos Danse-Huset tilbyder vi dansetræning for både dig, der vil danse på hyggeniveau, og for dig, som er eller vil være elitedanser.

Vi er en organiseret danseskole med gode traditioner, hvor vi sætter den faglige kvalitet i højsædet, men stadig har det sjovt.

Vi gør meget ud af, at du danser på det rigtige hold og føler dig godt tilpas i vores miljø.

Hvorfor gå til dans?

I Danmark er vi meget fokuserede på høj levestandard, velvære og sundhed. Dans er god motion, socialt samvær og masser af godt humør. Og dans kan dyrkes af hele familien.

Tag en time fri fra hverdagens stress og jag. Gør noget godt for dig selv, din familie eller sammen med venner.

Børn og dans

Giv dit barn en god start i livet. Børn elsker at danse til musik; det styrker deres motorik, og samtidig lærer de at begå sig blandt andre mennesker.

Dans er med til at give kropsbevidsthed, disciplin og selvværd i sjovt samvær med jævnaldrende, som kan gå hen og blive dit barns venner mange år frem i tiden.

ADHD eller depression?... Dans = Terapi

Man bliver i godt humør af at danse - det er faktisk videnskabeligt bevist. For motion udløser det, der kaldes endorfiner, som fremmer glæde og tilfredshed. 

Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at danseterapi har været anvendt til behandling af psykiske og fysiske lidelser i USA siden 1940’erne. Danseterapi bygger på ideen om, at krop og sind er uadskillelige, og udover at udløse endorfiner er dans netop også med til at skabe en bedre kropbevidsthed.

Et forskningsprojekt i Sverige i starten af 2000’erne har desuden påvist, at dansetræning også er velegnet som terapibehanding for børn og unge med ADHD. Forskningsprojektet tiltrak stor international opmærksomhed, og resultaterne fra undersøgelsen blev endda offentliggjort i The American Journal of Dancing Therapy.